Wat ik doe.

Na ruim 20 jaar voor diverse onderwijsinstellingen te hebben gewerkt in diverse functies ben ik de uitdaging aangegaan om mijn eigen bedrijf op te zetten. Met trots presenteer ik dan ook hierbij 'LEERFLOW'.

 Leerflow omdat ik het iedereen gun om in zijn LEERFLOW te komen en te blijven om zo steeds beter te worden. Ik maak graag de vergelijking met een topsporter; 

jij wilt toch ook het beste uit jezelf halen en je  blijven verbeteren?!

Ik ondersteun je daarbij als didactisch coach, educatief auteur, onderwijsadviseur, docent of trainer door effectieve interventies in te zetten.

Didactisch coach

De meest effectieve interventie die ik ken om in je Leerflow te komen! Door middel van beelden ga ik samen met een docent op zoek naar antwoorden op zijn leervraag.Dit met een positieve insteek en een growth mindset! 

Educatief auteur

Ik werk graag mee aan het ontwikkelen van materialen voor leerlingen op de basisschool om zo juist de leerlingen in hun Leerflow te krijgen. Hier kan ik mijn inhoudelijke expertise en creativiteit in kwijt. 

Onderwijsadviseur

Door mijn vele jaren ervaring in het basisonderwijs, MBO en HBO ben ik een sparringspartner waar je echt mee verder komt. Ik zet mijn opgebouwde kennis en expertise graag in om een individu of een team in de Leerflow te krijgen. In zet hier effectieve interventies bij in als LessonStudy maar ga ook graag het gesprek aan om samen te kijken naar kansen om een team in zijn Leerflow te krijgen.